Εικόνες Ars Moriendi

Το οπτικό μέρος του project "Ars Moriendi", δημιουργήθηκε στον υπολογιστή από 350 ψηφιοποιήσεις φωτογραφιών και εικαστικών έργων.

 

Εδώ, υπάρχουν μόνον οι εικόνες του οπτικού μέρους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και το ηχητικό μέρος του όλου project, βλ. "δισκογραφία".

Τα πιο σημαντικά έργα

που έχουν παρουσιαστεί σε συναυλίες, παραστάσεις, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, κυρίως στην Ελλάδα και κάποιες φορές στο εξωτερικό,

 

άσχετα αν έχουν εκδοθεί δισκογραφικά ή όχι  

 

τα κείμενα αυτά, εκτός των τίτλων των έργων, υπάρχουν ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
σημείωση

Τα περισσότερα κείμενα αυτής της σελίδας υπάρχουν ΜΟΝΟ στην ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Ωστόσο, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα εξής:

….. στο «ΟΝΑΡ» και τη «ΒΕΑΤΡΙΚΗ», οι ΣΤΙΧΟΙ των τραγουδιών

….. στο «ARS MORIENDI», ολόκληρο το ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και άλλες πληροφορίες (η συνέντευξη και η ιδέα πολλαπλών μέσων)

….. το ΚΕΙΜΕΝΟ σχετικά με το Deja Vu.

 

Όροι χρήσης

Τα κείμενα, η μουσική και το οπτικό υλικό (φωτογραφίες και εικόνες) αυτών των ιστοσελίδων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία μου. Μπορείτε να κατεβάσετε τη μουσική μόνο για ακρόαση. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση παρακαλώ πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μου. Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κείμενο, αρκεί (α) να σημειώνεται καθαρά η προέλευσή του και (β) να περιλαμβάνεται ένας σύνδεσμος (link) που να παραπέμπει στην αρχική μου σελίδα. Η ενημέρωσή μου για toν τρόπο χρήσης είναι προαιρετική -προσωπικά, θα ήμουν ευτυχής να τη γνωρίζω.