Μα πώς γίνεται; Πες μου, πώς; Είναι ένα τσουλί. Μια πρόστυχη. Αδίστακτη, σου λέω. Ξέρει τι θέλει να πάρει από μένα, είμαι σίγουρος ότι ενεργεί με πρόγραμμα. Με παίζει. Με ψήνει σα σουβλάκι.

Θυμάσαι, είχαμε χωρίσει. Για κάμποσο καιρό. Τι να έκανα; Την είχα βαρεθεί. Με είχε πρήξει με τις καταθλίψεις της, με τα υπαρξιακά της. Είδα κι έπαθα να απαλλαγώ – τότε. Ήταν κολλημένη πάνω μου και δεν έλεγε να μ’ αφήσει ήσυχο. Τελικά τα κατάφερα, την έδιωξα.

Είχαν περάσει δυο-τρεις μήνες, τριγυρνούσα κιόλας με διάφορες, ήμουν ξέγνοιαστος. Ώσπου μια μέρα, θυμάσαι, τότε που σου τηλεφώνησα πανικόβλητος, έγινε εκείνο το ακατανόητο.
Ναι, ήταν στις διακοπές, καθόμουν ήσυχα το πρωί με τη δροσιά σε μιαν αυλίτσα, έπινα τον καφέ μου και διάβαζα κάτι χαζά, και σε μια στιγμή, ανεξήγητα, έσκασε κάτι τρομερό μέσα μου!

Γέμισα έρωτα! Σπαρακτικό κι απόλυτο! Για ποιαν; Για εκείνη που είχα μόλις σουτάρει! Αν είναι δυνατόν! Κάπως, τα κατάφερε και ήρθε η ρουφιάνα από μέσα μου, και με πλημμύρισε. Ο αέρας έπηξε γύρω μου, βαριανάσαινα.
Σηκώθηκα, βημάτιζα άγρια σαν το θηρίο πάνω κάτω, δεν με χωρούσε ο τόπος – τότε ήταν που σου τηλεφώνησα γιατί χανόμουν.

Από τότε είναι που με στοίχειωσε η άθλια. Της τηλεφώνησα αμέσως, με κάποια πρόφαση. Ήταν ψυχρή. Έψαξα χίλιες δυο αφορμές να τη δω, έπρεπε να τη συναντήσω, είχε γίνει βλέπεις το οξυγόνο μου.
Τελικά ήρθε, αλλά πλέον με κοιτούσε αφ’ υψηλού η κυρία. Μάλιστα. Ολιγόλογη, ψυχρή.

Είδα κι έπαθα να τη συναντώ πού και πού. Κι από τότε έχουμε κάτι απροσδιόριστο. Της τάζω χίλια πράγματα, χρυσή την κάνω, αυτή αντιστέκεται.
Βέβαια τα θέλει ο κώλος της, έρχεται κάπου-κάπου “μόνο φιλικά” μου τονίζει. Άστην να λέει, ούτε κι αυτή ξέρει τι θέλει. Αφού, κάνουμε και σεξ μερικές φορές. Και είναι σαν να παίρνω τη δόση μου. Ηρεμώ, αλλά για πολύ λίγο. Μόλις τη χάνω από τα μάτια μου, γεμίζω αγωνία. Δεν μπορώ να τη χορτάσω.

Πού θα πάει αυτό; Πού κατάντησα; Μέχρι που έβαλα και ντετέκτιβ να την παρακολουθήσει. Ξόδεψα του κόσμου τα λεφτά. Άσε και το άλλο, που κλαίω κάθε τόσο.
Πλένω τα δόντια μου το πρωί, και μόλις τη θυμηθώ, ανεβαίνει εκείνος ο κόμπος στον λαιμό, αμέσως βουρκώνω. Τη θέλω δίπλα μου. Λιώνω σου λέω. Τι μου συμβαίνει;

Θέλω να τη σπάσω στο ξύλο, και την ίδια στιγμή να την κλείσω στην αγκαλιά μου, να την προστατέψω, να της χαρίσω τα πάντα. Α!, και θέλω να την έχω στο κρεβάτι απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. Να τη σκίζω. Από παντού. Ανελέητα.
Ανακατεύω λόγια λατρείας με ό,τι πιο βαριά προστυχόλογα υπάρχουν – ακραία, σου λέω, τρομάζω μ’ εμένα τον ίδιο.
Να φανταστείς, μόνο να φύγει στο άλλο δωμάτιο αδειάζει όλο το μέσα μου, το στομάχι πάει στα γόνατα, γεμίζω σκιές και μαυρίλες.
Τι έχω πάθει; Τι να κάνω; Τι σόι έρωτας είναι αυτός;

Post A Comment

Ένα οδοιπορικό στην ύπαρξη και τη στιγμή, στα μυστήρια της ανθρώπινης εμπειρίας και της προσωπικής πραγματικότητας, στον καθρέφτη και τις Σκιές των ματιών του Άλλου – (Το 1ο βιβλίο μου, Μάιος 2017)

On my approach PSP, for improvised embodied interaction

25 μικρά κείμενα και εικόνες για τον έρωτα, την αγάπη, τον πόθο και τη ζωή [Τετράδιο Α] – (Το 3ο βιβλίο μου, Φεβρουάριος 2018)

Δείγματα παρουσιάσεων διαφορετικής θεματολογίας, για γόνιμη ανταλλαγή πομπών – δεκτών [Σκρά 12, Θεσσαλονίκη]

Μια επίσκεψη στα άδυτα των στιγμών και των ημερών μας – (Το 2ο βιβλίο μου, Ιανουάριος 2018)

…από αυτά που θα ήθελα να είχα πει εγώ αλλά με πρόλαβαν άλλοι…

Κάποιες δραστηριότητες και συνεργασίες – αυτόνομες ή περιοδικές

Σκόρπιες σημειώσεις για μικρά και μεγάλα πράγματα και για ό,τι ξεπετιέται μέσα μου με διάφορες αφορμές

Αποσπάσματα του βιβλίου μου «Σκιά: ο σιωπηλός σύντροφος στο ταξίδι της ζωής μας»

Βίντεο με κείμενο που διαβάζεται ζωντανά, με συνοδεία μουσικής και ξενάγηση σε λεπτομέρειες των εικόνων του βιβλίου

Αποσπάσματα του βιβλίου μου «Σημιειώσεις για σένα»

Περιεχόμενα, οπισθόφυλλο, συντελεστές, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ πολλών σελλίδων

Επιλογές από το κείμενο ως σύντομες αυτόνομες αναρτήσεις

Αποσπάσματα του βιβλίου μου «Ο χορός των θαυμάτων: τα μεγάλα ταξίδια στα μικρά βήματα»

Συντελεστές, περιεχόμενα, έκδοση, και σταδιακή ανάρτηση ΟΛΩΝ των κειμένων

  • Kατηγορίες

  • Αρχείο

  • Ο χορός των θαυμάτων

  • Σκιά: ο σιωπηλός σύντροφος στο ταξίδι της ζωής μας

  • Σημειώσεις για σένα

  • Tags

  • Subscribe to my blog

  • Professional Facebook Page